Aktiviteter “MODELTOG FOR ALLE” 2019

Vi deltager med vores store udstillings anlæg på “MODELTOG FOR ALLE” i Taastrup Idræts Center d. 30-31 marts 2019. Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af weekenden hvilket vi vil give et overblik over her på hjemmesiden.

Aktiviteter begge dage

Der selvfølgelig blive kørt med tog i lange baner. Det er planen at vi i år laver en “køreplan” så der kommer variation blandt andet mellem nyt og gammelt. Køreplanen vil blive vist her når vi har lavet den så du kan kikke forbi anlægget når dit yndlings tema er på banen.

På anlægget har vi opsat skilte med QR koder som du kan scanne med din mobiltelefon. Disse koder fører dig til relevant information for eksempel om de forskellige jernbaneselskaber vi kører med og billeder af de steder vi har efterlignet i model. Så det er bare at gå på jagt…

Der vil være ophængt en lille folder flere steder på anlægget som du er velkommen til at tage med dig. Den indeholder forskellig information om amerikanske jernbaner og om vores klub Golden Spike.

Snak med medlemmerne! Vi har mange forskellige interesser og kan svare på det meste og det vi ikke ved noget om kan vi sikkert alligevel godt snakke om…

Opdateres… Kik tilbage senere!