Tredje og mere avancerede udstillings anlæg – 2016 – ?

Hvordan gik det til?

Oprindeligt ville vi gerne have lavet nye hjørner til vores andet og meget succesfulde udstillings anlæg, men efter en del overvejelser blev det besluttet, at tiden var inde til at bygge et helt nyt udstillings anlæg.

Det vigtigste argument herfor var at fastholde interessen for vores anlæg, både for publikum og arrangørernes skyld, men også for vores egen fornøjelses skyld.

Det er både en stor arbejdsmæssig- og en stor økonomisk opgave at påtage sig, hvorfor alle mulige og umulige løsninger er blevet tænkt godt igennem inden vi er blevet klar til at skære det første snit. Det nye udstillingsanlæg skal jo gerne være perfekt når vi er færdige. Mange problemstillinger er blevet vendt og drejet. Vi har drøftet, hvad der var godt og hvad der kunne have været bedre ved det eksisterende anlæg. Fordele og ulemper ved forskellige konstruktionsopbygninger og materialer. ”Need to have” og ”nice to have”, der har været diskuteret sporplaner, landskab, ambitionsniveau og mange andre emner.

Det tog næsten et år med planlægning, tegninger og meningsudvekslinger, før vi var kommet så langt, at vi var klar til at gå i gang. Følg med efterhånden som arbejdet skrider frem:

Læs om – Planen – September 2014
Læs om – Opbygningen Marts – 2015
Læs om – Puslespillet – Juni 2015
Læs om – Sporet – September 2015  
Mere på vej…