Wetlands til Helix – update

Området fra Milepost 214 til 216, også kaldet The Wetlands, er undergået en stor forandring ren landskabsmæssigt igennem den sidste måneds tid. Vi har støbt en masse nye klipper som er sat op i kurven bagved sporet. Derefter er klipperne blevet farvet med Woodland farver, ligesom  samt der er plantet en masse grønt i forskellige grønlige nuancer for at få et mere forbilledligt udseende.

IMG_4539

Baggrundsbilleder sammen med klipper

IMG_4540

De indfarvede klipper

IMG_4541

Sving set fra Helix med de indfarvede klipper og landskab

Vi har arbejdet med baggrund og bruger en metode, hvor vi fra nettet finder passende fotos, som printes, udskæres og pålimes Baggrunden. En  efterbehandling med airbrush på baggrundsbillederne vil nedtone visse dele af billederne. Vi mangler naturligvis stadig at en del detaljer i beplantningen ligesom  ballast i sporene på dette stykke ikke er lag i hele kurven.

IMG_4579

Kig ned mod sving fra transversal

IMG_4545

kig mod nedlagt spor med lidt kulvogne og baggrund

IMG_4565

Start på klippestykker ved vejbro oppe ved helix

IMG_4566

Klippestykker med baggrundsbilleder og træer. Set fra helix

IMG_4567

Klipperstykker med baggrund op mod helix

Vi arbejder stadig med flodbunden for at  få den så fuldendt som muligt. Som det kan ses på billedet arbejder vi meget intensivt med flodbunden for at få den så forbilledlig som mulig. Støbeskaller undergår forandring ved nedknusning til mindre stykker og disse indfarves hver især, så farvespillet fremkommer – når  Woodlands Senic realistic water er hældt på flodbunden, kan der jo ikke ændres noget som helse – så denne proces har en del fokus. Det er og bliver spændende og udfordrende stykke arbejde.

IMG_4577

Bund til kommende vandløb ved helix

IMG_4580

Kig mod helix med udsnit af småsten som Kim har produceret

IMG_4578

Flodbund fra helix mod wetlands med masser af småsten fra Kim’s produktion

IMG_4584

udsnit af Kim’s malede småsten

IMG_4585

Udsnit af Kim’s malede småsten – lettere grå

 Ved Milepost 214 som indgang til Wetlands, er vi gået igang med at få lavet en vejbro. Rampen til vejbroen starter ud fra fascia omkring Milepost 213, med en svag stigning til Milepost 214, hvor vejen den har et 45% kurve og går ud i en bro ind over mainline og ender i backdroppen. Broen er lavet af to stykker 6mm MDF. Broen skal fremtræde som en klassisk US betonbro.

IMG_4534

Vej med opkørsel til bro over mainline

IMG_4535

Vejbroen med rampe og start på landskab

Siderne på rampen er lavet af flamingo som er spartlet op efter vores sædvanlige arbejdsmetode. Det giver en god struktur samt en super holdbarhed. Vi har søgt at lave alle siderne til rampen i ca 45% grader som et max for at holde skrænternes hældning så tæt på vores forbilledet. Som det ses på nedenstående billede så er der stadigvæk meget at lave endnu med broen, med det går støt og roligt fremad.

IMG_4571

vejbro set fra siden ved Milepost 214 Wetlands

IMG_4570

Vejbro ved Milepost 214 mod baggrund