Store fornøjelser venter…

Hvem er vi?

Foreningen Golden Spike, er en veletableret hobbyklub der interesserer sig for modeljernbane efter Amerikansk forbillede. Både ældre og moderne materiel fra små og store selskaber. Du har måske hørt om “Big Boy” eller set film med lange tog med containere i to lag der ser ud til aldrig at få en ende? Det er os…

Hvad gør vi?

Vi kører med tog i skala H0 (1:87) og har et større fast klubanlæg i København S, hvor vi så mødes, kører, bygger og snakker. Ud over dette deltager vi også på udstillinger med vores kæmpe mobile anlæg hvor vi rigtigt kan vise de lange tog frem. Begge anlæg forbedres og justeres regelmæssigt og hvor det faste anlæg udvikles løbende bliver udstillings anlægget oftest udskiftet med et nyt efter 5-7 års brug. Så der er gode muligheder for at udleve de bygge drømme du selv måtte have hvis du er villig til at bruge lidt energi på det.

Hvorfor modeltog?

Modeltog er en fantastisk hobby, måske verden bedste? Det er virkelig en hobby med mange aspekter og noget for enhver smag. Der er mange der nyder at køre med togene. Måske detaljere dem yderligere eller male dem så de ser brugte ud. Nogen elsker at lægge spor og bygge landskaber, broer, bjerge og træer, nogen går op i industrier, køreplaner og logistik. Der skal også rodes med elektronik, mekanik og computere og når det hele så kører så kan man jo hygge sig med at filme og fotografere resultatet og dele det på youtube m.m.

Oplevelser

Det store sociale aspekt i denne hobby, må heller ikke glemmes og ud over vores hyggelige bygge og køredage, bliver det også til rejseaktivitet til udstillinger i Danmark og Tyskland og selvfølgelig ture til USA.

Læs mere om klubben, udstillings anlægget, kik i vores vidensbase og tjek i kalenderen, måske kan du møde os på en udstilling tæt på dig. Hvis du vil mere end det skal du blot kontakte os på info@goldenspike.dk.

Vi ses,
Mikkel Fog Päevatalu
(Formanden)