Det byggede vi på Hobbymessen i Valby efterår 2015!

Det blev en anderledes oplevelse for os at deltage på Hobbymessen denne gang. Det blev nemlig første gang vi skulle  afprøve at pakke vores nye udstillings anlæg ned og sætte det op på en udstilling… Men det blev også første gang vi ikke kunne køre med tog på en udstilling!

Forklaringen var ganske simpelt at vi denne gang “kun” medbragte et stort stykke af anlægget, som jo endnu ikke er færdigbygget. Vi vil så bygge videre i løbet af weekenden 31/10-1/11 og du kan følge med i byggeriet på første parket!

Stykket vi medbragte blev, som ventet, hjørnet med ørken sving og det første opkørsel i bjerg strækningen. Se nedenstående billede fra før vi tog afsted.

IMAG0333

Ørken hjørnet før Hobbymessen

Vi fik opbygget en del af basen for landskab mens vi var på Hobbymessen, og det viste sig at være en ret populær proces for publikum at følge med i og stille spørgsmål til. Desuden arbejdede vi med strømføring og forskellige andre delopgaver som dog ikke var så synlige for publikum.

Sporlægningen var stort set færdig på dette stykke inden vi tog afsted men der blev altså ikke mulighed for at køre da vi “svinede” for meget under landskabs opbygningen. Desuden ville togene ret hurtigt komme til enden af sporet hvilket naturligvis begrænser køreoplevelsen noget…

DSC01778-1

Der skete meget i løbet af den weekend

Vi fik erfaret en del ting i forbindelse med weekenden. Blandt andet var anlægget ret let at stille op og vægten af modulerne var en drøm at flytte på. Men det var jo også en af de vigtige ting vi ville ændre fra det tidligere design.

Vi håber du var en af dem der kikkede forbi og fik en snak om anlægget, byggemetoderne og klubben, hvis du var må rigtigt gerne fortælle os om din oplevelse.

Læs eventuelt mere om Hobbymessen.

468x60

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.