Dag 0 på udstillings anlægget!

Stilhed før stormen

Der har været lidt stille på siden de sidste par uger… Men det skyldes ikke mangel på aktivitet, tvært imod!
Vores store bygge projekt “Nyt udstillings anlæg” har blot taget så meget fart at vi ikke har haft tid til at opdatere siden…
Men det laver vi om på nu! Så her er den første bygge dagbog omkring byggeriet:

Scenen er sat

Vi indså, tidligt i planlægningen, at vi ville have fordel af et arbejds lokale hvor vi kunne samle hele det nye anlæg. Der skulle være plads mens vi byggede og mulighed for at lade delene stå mellem arbejdsdagene. Derfor havde medlemmerne aktivt undersøgt mulighederne i kældre, garager og på deres arbejdspladser.

Det lykkedes at finde et velegnet sted som kunne imødekomme vores behov og som ikke ville belaste budgettet unødigt. Vi kunne først komme til i lokalerne i starten af marts så ind til da fortsatte vi vores planlægning af de mange aspekter i et sådan byggeri.

Der blev arbejdet med detail planlægning af landskab og bygninger m.m. Blandt andet ser det ud til at vi kan få plads til noget ekstra industri med mulighed for lidt aktivitet med rangering af vogne. Desuden viser det sig at den krydsning ude af niveau som vi skal bygge i den ene af anlægget faktisk findes i virkeligheden!

Frost Flyover

Frost Fly-Over, Victorville, CA

 

Stedet kaldes “Frost Fly-over” og ligger ved byen Victorville i Californien. Landskabet er “ørken” som vil være den fremtrædende landskabs type på den ene ende af anlægget. Fra denne ende vil landskabet kunne udvikle sig til mere grønne områder i den modsatte ende. Måske noget med palmer i stil med den californiske kyst eller måske noget mere  i stil med det grønne Texas.

De endelige beslutninger om landskab vil blive taget efterhånden som vi kan se hvad der passer ind i de fysiske rammer på anlægget. På samme måde vil bjerge og i nogen grad også de lange spor stykker blive placeret efterhånden som vi kan se helheden. Der er altså stadig mange muligheder for medlemmerne at sætte deres præg på det udstillings anlæg vi skal have med os de næste mange år.

Følg med i dagbogen fra de kommende byggedage her på siderne…