Dag 1 på udstillings anlægget

Det store puslespil

Mandag den 9. marts blev første dag i bygge lokalet. Nu skulle det vise sig om vi kunne finde hoved og hale på de mange stumper vi havde produceret på tømmerværkstedet i  december 2014. Der har vel været omkring 200 store og små stykker der skulle sættes sammen med hinanden i den rigtige orden!

Men inden vi kunne gå i gang med det skulle det hele jo transportres til værkstedet. Siden november 2014 havde vi haft stumperne opbevaret sammen med vores “gamle” udstillings anlæg i klubben.  Hvilket kun var muligt fordi stumperne stadig var flade og kunne stables helt tæt. Så snart de bliver samlet til rammer kommer de jo til at fylde en del mere…

Heldigvis er der flere i klubben der har krog på bilen og så er det jo ingen sag at få en trailer fyldt med “puslebrikker” trukket afsted til værkstedet. Der blev sorteret og arrangeret i bunker efterhånden som der blev båret ind og efter hånden var der ret godt styr på alle stumperne.

Nu begyndte samlingen af de første kasser. Det blev svingene der skulle samles først. Som beskrevet på planen er der to 180 graders sving på anlægget. Hvert sving består af 6 kasser konstrueret sådan at de er lidt asymetriske. Denne løsning blev udviklet som et kompromis der skulle tilgodese bedst mulig udnyttelse af de plader vi skar af og den størrelse vi syntes at kunne håndtere.

Princip for endestykke

Princip for endestykke

Kasserne blev samlet med “kiks”, lim og skruer. Siderne er i rå højde så vi kan tilpasse dem til det landskab der bliver bygget på området. Nedenfor kan i se hvordan det så ud. Og som det blev konstateret af Keld “Jeg kan vist rolig sige at når man kigger på det sving som er samlet så begynder man at forstå størrelsen på dette anlæg. Altid lidt nemmere på papir.

Det ene sving dag 1

Det ene sving dag 1